Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 15.01.2018

Starea drumurilor judetene 15.01.2018
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 


Informare de presa   
Ref. La nivelul judetului Cluj circulatia rutiera se desfasoara normal     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de luni, 15 ianuarie, pe raza judetului Cluj circulatia se desfasoara normal.
     In conditiile in care in ultimele 24 de ore precipitatiile sub forma de ninsoare au fost reduse din punct de vedere cantitativ, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de duminica, 14 ianuarie, s-a intervenit pe nu mai putin de 44 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 19 utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 195 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se actioneaza pe 11 drumuri judetene, cu 8 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de duminica s-a intervenit pe 9 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 6 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 140 de tone de material antiderapant.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmând sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
15 ianuarie 2018