Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 09.02.2018

Starea drumurilor judetene 09.02.2018CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Se actioneaza pe 49 de drumuri judetene, cu 27 de utilaje, pentru combaterea poleiului


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de vineri, 9 februarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore, caderile de zapada au fot relativ nesemnificative din punct de vedere cantitativ, insa din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate, mai ales in cursul noptii, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de joi, 8 februarie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 29 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 13 utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului o cantitate de 58 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se efectueaza revizii pe 34 de drumuri judetene, cu 16 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit (inclusiv revizii) pe 10 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu 7 utilaje si a fost folosita pentru combaterea poleiului o cantitate de 183 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. In cursul acestei dimineti, pe raza Lotului 2 se actiona pe 15 drumuri judetene, cu 11 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
9 februarie 2018