Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 08.02.2018

Starea drumurilor judetene 08.02.2018
CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Se intervine pe mai multe drumuri judetene pentru combaterea poleiului


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de joi, 8 februarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore, din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius inregistrate, mai ales in cursul noptii, unele drumuri judetene au fost afectate de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de miercuri, 7 februarie, s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe 27 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 9 utilaje, fiind folosita pentru combaterea poleiului si a ghetusului o cantitate de 9 tone de material antiderapant, inclusiv sare. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora, se efectueaza revizii pe 10 drumuri judetene, cu 3 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de ieri s-a intervenit (inclusiv revizii) pe 6 drumuri sau sectoare de drumuri judetene, cu un utilaj. In cursul acestei dimineti, pe raza Lotului 2 se actiona pe 10 drumuri judetene, cu 5 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
8 februarie 2018