Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Starea drumurilor judetene 06.02.2018

Starea drumurilor judetene 06.02.2018


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ 

Informare de presa   
Ref. Se actioneaza pe 38 de drumuri judetene, cu 23 de utilaje


     Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii zilei de marti, 6 februarie a.c., pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, pe majoritatea sectoarelor de drum, in conditii specifice de iarna.
     In ultimele 24 de ore precipitatiile cazute sub forma de ninsoare au fost semnificative, mai ales in zona de munte, iar din cauza temperaturilor sub zero grade Celsius, unele drumuri judetene au fost afectate si de fenomenul de polei. In acest context, pentru asigurarea unor conditii optime de circulatie, in cursul zilei de luni, 5 februarie a.c., s-a intervenit ori s-au efectuat revizii pe nu mai putin de 53 de drumuri sau sectoare de drumuri judetene situate pe raza Loturilor 1 si 3 - zona Huedin – Gilau si, respectiv, zona Gherla – Dej. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 29 de utilaje, fiind folosita o cantitate de 278 de tone de material antiderapant, inclusiv sare, pentru a combate poleiul si ghetusul. Tot pe raza Loturilor 1 si 3, la aceasta ora se actioneaza pe 34 de drumuri judetene, cu 19 utilaje.
     De asemenea, pe drumurile judetene situate pe raza Lotului 2 - zona Turda, in cursul zilei de luni, 5 februarie a.c., s-a intervenit si s-au efectuat revizii pe 10 drumuri sau sectoare de drumuri judetene. Interventia a fost realizata cu ajutorul a 6 utilaje, fiind  folosita o cantitate de 73 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. In cursul acestei dimineti, pe raza Lotului 2 se actioneaza pe 4 drumuri judetene, cu 4 utilaje.
     In continuare, se efectueaza revizii pe mai multe drumuri judetene pentru verificarea starii partii carosabile, urmand sa se actioneze in caz de necesitate.

Biroul de presa
6 februarie 2018