Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sprijin modernizare sectie a Spitalului Militar

Sprijin modernizare sectie a Spitalului Militar

                                  

                        CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref: Structuri medicale complet reabilitate şi modernizate la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca

    Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vakar Istvan, a participat astăzi, 21 august 2014, la inaugurarea Secţiei de Oftalmologie a Spitalului Militar de Urgenţă “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca. Inaugurarea acestei importante structuri medicale a Spitalului Militar de Urgenţă are loc la finalizarea lucrărilor de reabilitare şi modernizare, lucrări al căror cost total a fost de cca. 159.000 lei, din care Consiliul Judeţean Cluj a contribuit cu suma de 148.000 lei.
    “Investiţiile finalizate şi inaugurate astăzi constând în ample lucrări de modernizare la Secţia de Oftalmologie, au fost realizate în vederea îmbunătăţirii condiţiilor existente şi pentru o mai bună supraveghere a stării de sănătate a pacienţilor cu infecţii oftalmologice. Redeschiderea secţiei a fost realizată cu ocazia Zilei Medicinei Militare, motiv pentru care am avut un dublu motiv de sărbătoare. Mă bucură totodată faptul că, deja de 24 de ore, pacienţii acestei secţii beneficiază pe lângă serviciile medicale de înalt nivel profesional şi de condiţii moderne de spitalizare” a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj cu atribuţii delegate de preşedinte, domnul Vakar Istvan.
    Astfel, fondurile alocate de către Consiliul Judeţean Cluj au permis renovarea şi modernizarea saloanelor precum şi dotarea acestora cu grupuri sanitare proprii. De asemenea, în cadrul Secţiei de Oftalmologie s-a înfiinţat un nou cabinet medical de specialitate precum şi un salon în regim de spitalizare de zi.

Biroul de presă
21 august 2014