Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 18 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Spitalul de Recuperare - acordare certificat ISO 9001

Spitalul de Recuperare - acordare certificat ISO 9001

                                                                                

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Obţinere  certificat de calitate ISO: 9001 - Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca

         Mâine, 16.12.2009, începând cu ora 11.00, va avea loc ceremonia de înmânare a certificatelor de calitate ISO:9001 pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca, instituţie medicală aflată în administrarea Consiliului Judeţean Cluj.
      „Acordarea certificatelor de calitate ISO:9001 pentru Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca vine ca o recunoaştere obiectivă a calităţii deosebite a serviciilor pe care această unitate medicală aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean le oferă. Această reuşită este rezultatul firesc al preocupării comune a conducerii Consiliului Judeţean şi a Spitalului Clinic de Recuperare pentru creşterea calităţii actului medical şi adaptarea continuă a serviciilor oferite la nevoile pacienţilor. Sprijinirea activităţii medicale din judeţul Cluj a reprezentat şi va reprezenta în continuare o preocupare constantă a actualei conduceri a Consiliului Judeţean Cluj, o dovadă în acest sens reprezentând-o alocările semnificative de fonduri din partea administraţiei judeţene. Astfel, doar în anii 2008 şi 2009 Consiliul Judeţean Cluj a alocat Spitalului Clinic de Recuperare 2.310.000 lei în vederea reabilitării şi modernizării infrastructurii” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
         Reamintim în acest context faptul că Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a trecut în administrarea Consiliului Judeţean Cluj în temeiul Hotărârii Guvernului României nr. 876 din 16 august 2002 privind trecerea unor imobile din domeniul privat al statului şi din administrarea Ministerului Sănătăţii şi Familiei în domeniul public al judeţelor şi în administrarea consiliilor judeţene respective.

   

   


 
Biroul de presă
15.12.2009