Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Spectacol folcloric la Casa de Cultura

Spectacol folcloric la Casa de Cultura


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref.: Spectacolul Folcloric „Reintoarcerea la traditii”, la Casa de Cultura a Studentilor     Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean, invita publicul interesat sa participe joi, 28 iunie a.c., cu incepere de la ora 18:00, la spectacolul folcloric „Reintoarcerea la traditii”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, iar intrarea este libera.
     Horitori, cantareti, artisti lirici, jucausi, dansatori, balerini, ceterasi si instrumentisti din intreg judetul Cluj vor evolua pe parcursul manifestarii. Dintre acestia amintim: Veronica Macarie Moldovan, Catalin Nistor, Dan Gadea (oboi/taragot), Liviu Bugnar (ceteras), Andreea Ciupe, Adrian Socaciu, Ansamblul Folcloric Studentesc „Mugurelul” al Universitatii Babes-Bolyai Cluj, Vasile Rizea (zis Sandorica) din Valea Larga, Formatia de jocuri traditionale din Frata, precum si baletul folcloric cu elevi ai Liceului de Coregrafie si Arta Dramatica „Octavian Stroia” din Cluj-Napoca.
     De asemenea, in cadrul evenimentului isi va face simtita prezenta si horitoarea Marisca Poponet din Boian, judetul Cluj. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra profesionista „Cununa Transilvana”, dirijor profesor Ovidiu Bartes.
     In acest context, spectatorii sunt rugati sa imbrace camasa traditionala romaneasca, iar cele mai frumoase si autentice Ii vor fi premiate de organizatori.


Biroul de presa
25 iunie 2018