Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Spectacol Apolodor in Franta

Spectacol Apolodor in Franta

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă 

Ref: Spectacol Apolodor în turneu la Hyeres, Franţa

Teatrul de Păpuşi „Puck”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj,  este invitat în perioada 9 – 17 noiembrie 2010, la Hyeres, Franţa cu spectacolul „Cartea cu Apolodor” de Gellu Naum. Urmare a demersului Teatrului Puck de promovare a creaţiei literare şi teatrale româneşti pe scenele europene, spectacolul va fi prezentat în data de 12 noiembrie pe scena Companiei L’Echo din Hyeres. 

Cea mai recentă montare a Teatrului Puck, spectacolul Cartea cu Apolodor, a participat la turneul organizat în luna septembrie de către Arizona State University şi va fi prezentat, de asemenea, cu sprijinul Institutului Cultural Român din Varşovia, la Festivalul Culturii Române la Bialystok, ca parte integrantă a conceptului de acţiune „Anul României în Polonia”. 

Spectacolul a primit, la cea de-a 9 ediţie a Festivalului Teatrelor de Păpuşi şi Marionete Puck, premiul pentru valoarea artistică şi culturală, fiind de asemenea, selecţionat şi la Festivalul Internaţional Bucurii pentru copii – Spectacole de colecţie, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti.

 

Biroul de presă 

09.11.2010