Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Luni, 19 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Solicitare publica eliberare aviz

Solicitare publica eliberare aviz

                                                                        

                                                    CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă
Ref: Solicitare publică în atenţia Primăriei Cluj-Napoca pentru eliberare aviz

      Consiliul Judeţean Cluj a depus la Primăria municipiului Cluj Napoca, în data de 13.10.2010, o solicitare privind eliberarea Certificat de Urbanism necesar proiectului care vizează extinderea parcărilor existente în cadrul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. Acest document este absolut necesar implementării proiectelor care vizează dezvoltarea în continuare a Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, în acest moment lucrările pentru extinderea şi modernizarea parcărilor existente fiind atribuite prin procedurile publice legale. Deşi a trecut aproape o lună de la depunerea solicitării, primăria nu a eliberat Avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism, prin aceasta întârziind lucrările necesare modernizării Aeroportului clujean.
      Consiliul Judeţean Cluj solicită în mod public eliberarea în regim de urgenţă a acestui aviz. Subliniem faptul că proiectele promovate de către Consiliul Judeţean Cluj sunt realizate în interes public, ceea ce solicită rezolvarea acestora cu celeritate.
      Astfel de întârzieri au mai fost înregistrate şi în cazul altui document similiar, solicitat de către Consiliul Judeţean Cluj Primăriei municipiului Cluj-Napoca. Este vorba despre solicitarea de eliberare a Certificatului de Urbanism pentru Centrul Comunitar Judeţean, proiect depus în cadrul PIDU, care a fost eliberat în ultima zi prevăzută ca termen legal (29 de zile), deşi Consiliul Judeţean solicitase celeritate având în vedere faptul că documentul era necesar pentru obţinerea unei finanţări europene.

 

Biroul de presă
05.11.2010