Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Societatile interesate de atribuirea contractului de furnizare a merelor in scolile din judetul Cluj

Societatile interesate de atribuirea contractului de furnizare a merelor in scolile din judetul Cluj

                                                     

                                  CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Societăţile interesate de atribuirea contractului de furnizare a merelor în şcolile din judeţul Cluj


     În contextul în care termenul de depunere a ofertelor a expirat în cursul săptămânii trecute, Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoştinţă publică situaţia ofertelor depuse de societăţile comerciale interesate de furnizarea merelor în şcolile din judeţul Cluj.
     Astfel, participanÈ›ii la procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică având ca obiect  „Furnizare mere pentru elevii din clasa pregătitoare şi clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat autorizat/acreditat din Judeţul Cluj, în perioada 2016-2017 - Lot 1: Zona Cluj – Napoca, Huedin şi comunele arondate, Lot 2 : Zona Turda, Câmpia Turzii şi comunele arondate, Lot 3 : Zona  Gherla, Dej şi comunele arondate”, sunt:
     -S.C. AR LINIA TEA S.R.L. Arad
     -S.C. LOGISTIC MEDIA POP ART S.R.L. Turda
     -S.C. PRIORITAR IMPEX S.R.L. Călan
     „Întrucât obiectivul nostru este acela ca elevii să primească merele cât mai rapid, am dispus analizarea cu celeritate a ofertelor depuse, atât din punct de vedere al caracterului conform al documentelor cât şi în ceea ce priveşte preţul cel mai scăzut, acesta fiind, de altfel, criteriul de atribuire”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
     Reamintim faptul că acest contract de furnizare este parte a Programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli şi vizează distribuirea de mere pentru nu mai puţin de 50.575 de elevi din clasa pregătitoare şi din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, din unităţile şcolare de pe raza judeţului Cluj. Finanţarea acestui program se realizează de către Consiliul Judeţean Cluj din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată, aprobate prin legea bugetului de stat, urmând ca acestea să fie recuperate ulterior de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.
     Pentru anul şcolar 2016-2017, costurile totale estimate ale acestui program sunt de 1.513.204 de lei fără TVA, costul per unitate fiind evaluat la 0,34 lei fără TVA/măr. Fructele vor fi distribuite pe o perioadă de 88 de zile lucrătoare ale anului şcolar, începând din momentul semnării contractului dintre firma câştigătoare şi Consiliul Judeţean Cluj.
     Având în vedere că teritoriul judeţului Cluj a fost împărţit în trei zone, achiziţia publică va fi făcută pe trei loturi corespunzătoare celor trei zone, după cum urmează:
     - Lot 1 – Zona Cluj-Napoca – Huedin şi comunele arondate (31.699 de elevi)
     - Lot 2 – Zona Turda – Câmpia Turzii şi comunele arondate (8.831 de elevi) 
     - Lot 3 – Zona Dej -  Gherla şi comunele arondate (10.045 de elevi)

Biroul de presă
17 octombrie 2016