Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Situatia drumurilor judetene

Situatia drumurilor judetene

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

Informare de presă

Ref: Situaţia drumurilor judeţene  în data de 26.11.2010

Astăzi,  26.11.2010, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri închise sau blocate în urma ninsorilor căzute în ultimul timp, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă pe majoritatea sectoarelor de drum.

În vederea asigurării unor condiţii optime de circulaţie, se acţionează cu 52 de utilaje cu lamă şi camioane pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, respectiv pentru împrăştierea de materiale antiderapante.

„În ceea ce priveşte aria noastră specifică de competenţă, respectiv drumurile judeţene, acţiunea de deszăpezire şi intervenţie în urma acestei prime ninsori s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore, regiile noastre demonstrând promptitudine şi eficacitate, nefiind luate nici de această dată pe nepregătite. Pentru a asigura în continuare condiţii optime de circulaţie pe drumurile judeţene, în eventualitatea unor noi ninsori mai abundente, vom dispune suplimentarea numărului de utilaje care acţionează în teritoriu şi a cantităţilor de material antiderapant” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă

26.11.2010