Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 19 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Situatia drumurilor judetene

Situatia drumurilor judetene

                                                                              

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Situaţia drumurilor judeţene


       În cursul zilei de 12.12.2012, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă.
       În vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în ultimele 24 de ore, s-a acţionat pe 166 de sectoare de drumuri judeţene, cu 144 de utilaje şi mijloace auto, cu ajutorul cărora au fost împrăştiate nu mai puţin de 1 177 de tone de material antiderapant.
      Menţionăm totodată faptul că în perioada  9 decembrie - 11 decembrie 2012, de când au început ninsorile, s-a acţionat cu material antiderapant pe 326 de sectoare de drumuri judeţene, cu 305 utilaje şi mijloace auto, cu care au fost împrăştiate peste 2 897 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
     “Acţiunea de deszăpezire şi intervenţie în urma acestor prime ninsori consistente s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore, pe toate drumurile judeţene, astfel încât activitatea zilnică a fiecăruia dintre noi s-a putut desfăşura normal şi în situaţii de iarnă. Exigenţele noastre se vor menţine la acelaşi nivel şi vom urmări ca, în continuare, procesul de deszăpezire să se desfăşoare în condiţii optime, astfel încât să nu existe drumuri judeţene închise sau blocate” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Horea Uioreanu.


Biroul de presă
12.12.2012