Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Situatia drumurilor judetene - 15.12.2009

Situatia drumurilor judetene - 15.12.2009

                                                                           

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Situaţia drumurilor judeţene

         În cursul dimineţii zilei de 15.12.2009, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă. Pe 39 de sectoare de drumuri circulaţia este îngreunată.
         Astăzi, 15.12.2009, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, instituţie care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, acţionează cu utilaje cu lamă precum şi cu alte mijloace auto pentru curăţarea zăpezii de pe carosabil precum şi cu materiale antiderapante pentru combaterea gheţuşului şi a poleiului. Menţionăm faptul că, datorită ninsorilor căzute în timpul nopţii şi a dimineţii, zăpada depusă pe carosabil este între 1 şi 5 cm.
         Precizăm în acest context faptul că, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în cursul acestei zile se acţionează pe 42 de sectoare de drumuri judeţene, cu 29 de utilaje şi mijloace auto. În cursul zilei de 14.12.2009, RADJ a acţionat cu 36 de utilaje cu ajutorul cărora au fost împrăştiate pe 54 de sectoare de drum nu mai puţin de 320,5 tone de material antiderapant, inclusiv sare.
         În caz de necesitate, în funcţie de nivelele de viabilitate, se va interveni şi pe alte sectoare de drumuri judeţene.


Biroul de presă
15.12.2009