Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Situatia drumurilor judetene - 13.01.2010

Situatia drumurilor judetene - 13.01.2010

                                                                            

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Situaţia drumurilor judeţene

           În cursul dimineţii zilei de 13.01.2010, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrau drumuri judeţene închise sau blocate, pe 43 de sectoare de drumuri judeţene circulaţia fiind îngreunată.
          Astăzi, 13.01.2010, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de circulaţie, Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene Cluj, instituţie care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, acţionează cu utilaje cu lamă pentru curăţirea zăpezii de pe carosabil şi cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului.  Datorită precipitaţiilor sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare, pe unele sectoare de drumuri s-a format polei iar în zona de munte zăpada are grosimea între 1 şi 4 cm pe carosabil. De asemenea, se acţionează cu materiale antiderapante pentru combaterea poleiului. 
           Precizăm în acest context faptul că, în vederea asigurării unor condiţii normale de circulaţie pe drumurile judeţene, în cursul acestei zile se acţionează pe 57 de sectoare de drumuri judeţene, cu 37 de utilaje şi mijloace auto. În cursul zilei de 12.01.2010, RADJ a acţionat cu 39 de utilaje cu ajutorul cărora au fost împrăştiate pe 64 sectoare de drum nu mai puţin de 378 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.
          În caz de necesitate, în funcţie de nivelele de viabilitate, se va interveni şi pe alte sectoare de drumuri judeţene.
 

Biroul de presă
13.01.2010