Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sisteme de supraveghere la Aeroport

Sisteme de supraveghere la Aeroport

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

Informare de presă

Ref: Sisteme eficiente de supraveghere pe Aeroportul Internaţional Cluj –Napoca 

            Diversificarea şi îmbunătăţirea permanentă a calităţii serviciilor oferite reprezintă, pentru Consiliul Judeţean Cluj, proprietar al Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, o prioritate susţinută constant de interesul acordat pasagerilor. 

            În realizarea acestui obiectiv a fost implementat un sistem de supraveghere cu rol de prevenire şi combatere a oricăror acţiuni sau fapte care contravin intereselor pasagerilor. Aceste investiţii au permis punerea la dispoziţia Poliţiei Transporturi Aeriene a înregistrărilor video ale sistemului de supraveghere aeroportuar, ca urmare a unei sesizări privind dispariţia unor obiecte din bagajele pasagerilor. 

            În urma verificărilor făcute de Poliţia Transporturi Aeriene sunt în curs de cercetare două persoane, care sunt angajaţii unei companii care prestează servicii de handling pentru operatorii aerieni. Precizăm că acestea nu sunt angajaţii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca. 

            În continuare Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca va depune în continuare eforturi pentru deservirea corespunzătoare şi la un standard ridicat al pasagerilor. 

Biroul de presă 

15.09.2010