Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 21 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sinuciderea agentului din cadrul D.J.P.O Cluj

Sinuciderea agentului din cadrul D.J.P.O Cluj

                                                                              

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă

Ref: Sinuciderea agentului din cadrul Direcţiei Judeţene de Pază şi Ordine Cluj

            În noaptea de 22 aprilie 2009, ora 00.25, la sediul Direcţiei Judeţene de Pază şi Ordine Cluj, str. Rene Descartes nr. 44, a fost înregistrat un eveniment tragic, soldat cu decesul agentului Mircea Bursan, care efectua serviciu de pază înarmat.
            Conform primelor date, agentul Mircea Bursan s-a sinucis cu arma din dotare, pistol marca Glok, calibrul 9x19 mm. Înainte de tragicul moment victima a avut două discuţii telefonice, părăsind clădirea. Decesul a survenit în curtea instituţiei, fiind cauzat de o împuşcătură în tâmpla stîngă.
            La faţa locului s-au deplasat conducerea instituţiei, un echipaj SMURD, unul al Secţiei 6 de Poliţie şi un echipaj al serviciului criminalistic. În momentul de faţă ancheta pentru elucidarea circumstanţelor evenimentului este în curs.
            Agentul de pază şi ordine Mircea Bursan a fost anagajat în funcţia de gardian public din cadrul Corpului Gardienilor Publici cu începere din anul 2001. În urma reorganizarii a fost preluat de către Direcţia Judeţeană de Pază şi Ordine, fiind promovat pe postul de agent pază şi ordine principal. Toate evaluările anterioare l-au recomandat pentru efectuarea serviciului la sediul unităţii unde îndeplinea şi funcţia de ofiţer de serviciu – dispecer.


Biroul de presă
22.04.2009