Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Sinteza - participare CJC - Targ UNIVERSITARIA

Sinteza - participare CJC - Targ UNIVERSITARIA

                                                                            

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă

Ref: Sinteză - Participarea Consiliului Judeţean Cluj la cea de-a XI-a ediţie a Târgului “Universitaria”      
 

        În perioada 18 - 20 noiembrie a.c., la Centrul Expoziţional Expo Transilvania din Cluj-Napoca, str. Aurel Vlaicu F.N., s-a desfăşurat cea de-a XI–a ediţie a Târgului Internaţional Specializat în Servicii Academice “Universitaria”. 
        Consiliul Judeţean Cluj a participat la această manifestare cu un stand în cadrul căruia au fost prezentate principalele proiecte aflate în curs de derulare: Noua arenă sportivă a judeţului Cluj, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, Tetarom, proiectele care vizează promovarea şi dezvoltarea potenţialului turistic al judeţului, etc. De asemenea, în vederea eficientizării activităţii de comunicare cu cetăţenii, au fost distribuite vizitatorilor acestui târg o serie de materiale informative – pliante şi fluturaşi – cuprinzând informaţii referitoare la atribuţiile Consiliului Judeţean, datele de contact ale acestuia şi ale instituţiilor care funcţionează sub autoritatea sa, programul de audienţe al conducerii, programul de relaţii cu publicul, aplicarea de către Consiliul Judeţean Cluj a principiilor democraţiei participative, liberului acces la informaţii de interes public, transparenţei decizionale etc.
      Standul Consiliului Judeţean Cluj s-a bucurat de un real interes în rândul vizitatorilor, o mare parte a acestora solicitând informaţii suplimentare despre proiectele prezentate, cele mai multe întrebări fiind legate de proiectul construirii viitoarei arene sportive a judeţului precum şi de proiectul modernizării şi extinderii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca.

    

    

     

    

Biroul de presă
24.11.2009