Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sinteza conferinta de presa 18.01.2011

Sinteza conferinta de presa 18.01.2011

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Sinteza conferintei de presă susţinută de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, în data de 18.01.2011

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a prezentat astăzi, 18 ianuarie 2011, în cadrul unei conferinţe de presă, stadiul în care se află proiectele cu finanţare europeană, derulate de către forul judeţean sau de către instituţiile din subordine.

            Una dintre resursele bugetare esenţiale pentru dezvoltarea judeţului se regăseşte în gradul de accesare al fondurilor europene. Pentru anul 2010 bugetul propriu al Consiliului Judeţean a fost cu puţin peste 100 de milioane de euro, din care doar aproximativ 30 de milioane destinate investiţiilor. Fondurile atrase de către noi din finanţări europene sunt în jur de 300 de milioane de euro, fapt care permite derularea unor proiecte importante pentru clujeni”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe. 

             Situaţia generală şi pe fiecare proiect în parte se regăseşte în materialul ataşat acestui document.

            În cadrul conferinţei de presă preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a prezentat proiectul „Porţi deschise”, care se va desfăşura, în data de 22 ianuarie 2011, la muzeele din subordinea CJ, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Transilvaniei şi Muzeul Memorial Octavian Goga din Ciucea.

 Biroul de presă

18.01.2011

 

    Situatia centralizata a proiectelor cu finantare europeana

    Situatia centralizata a proiectelor in derulare