Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Sinteza - Saptamana familiei la Biblioteca Judeteana O.Goga

Sinteza - Saptamana familiei la Biblioteca Judeteana O.Goga

                                                                          

                                        CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Sinteză activităţi - Săptămâna familiei la Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga”


      În perioada 22-26 noiembrie 2010, Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, a organizat Săptămâna familiei, săptămâna fără televizor şi fără calculator. Pe tot parcursul săptămânii vizitatorii bibliotecii, de toate vârstele, au beneficiat de înscriere gratuită. 
       În această perioadă de doar 5 zile s-au înscris la bibliotecă nu mai puţin de 261 de persoane aparţinând tuturor categoriilor socio-profesionale.
       Reamintim în acest context faptul că, acţiuni similare în care vizitatorii bibliotecii au beneficiat de înscriere gratuită s-au desfăşurat şi în perioada 27 septembrie -1 octombrie 2010, cu ocazia Zilelor Bibliotecilor de Cartier 2010.  Acţiunea  s-a bucurat de un real succes, în perioada de doar 5 zile fiind înscrişi la bibliotecă nu mai puţin de 1505 de noi utilizatori, aparţinând tuturor categoriilor socio-profesionale, fapt ce reprezintă un rezultat excelent comparativ cu o lună obişnuită (spre exemplu luna septembrie 2009, când au fost 377 de persoane înscrise).
      “Consider că asemenea acţiuni sunt extrem de utile şi răspund pe deplin obiectivului nostru de a apropia locuitorii judeţului de lectură şi de a facilita accesul la cultură şi cunoaştere al acestora, motiv pentru care vom încerca să derulăm periodic asemenea campanii”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin  Tişe.

Biroul de presă
30.11.2010