Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sinteza actiune Capusu Mare

Sinteza actiune Capusu Mare

                                                                            

                                                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

Informare de presă

Ref: Sinteza acţiunii cu staţie mobilă a DJEP Cluj desfăşurată în comuna Căpuşu Mare în data de 23.03.2010

 

              O echipă formată din cinci lucrători ai Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, instituţie publică de interes judeţean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, s-a deplasat în data de 23.03.2010,  în localitatea Căpuşu Mare,  judeţul Cluj, cu  staţia mobilă  în vederea preluării documentelor pentru întocmirea actelor de identitate.

            Lucrătorii DJEP sprijiniţi de autorităţile locale şi organele de poliţie, au executat o activitate de preluare a imaginii şi de primire a documentelor necesare eliberării actelor de identitate. Cu această ocazie au fost primite de la locuitorii comunei un număr de 58 cereri, urmând ca actele de identitate să fie eliberate în termenul legal.

           Din dorinţa de a veni cât mai mult în sprijinul cetăţenilor şi pentru ca procesul de eliberare a actelor de identitate să implice pentru aceştia costuri cât mai reduse în ceea ce priveşte banii sau timpul necesar deplasării la Cluj-Napoca, urmează ca poliţistul de la postul de poliţie din localitatea Căpuşu Mare să ridice actele de identitate „pe bază de condică” de la sediul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj, str. Aviator Bădescu, Nr.7-9 şi să le înmâneze „pe bază de semnătură” locuitorilor din mediul rural. 

           Reamintim în acest context faptul că Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Cluj eliberează Cărţi de Identitate începând cu data de 14 ianuarie 2010, activitate ce se derulează conform legii, pentru testarea şi urmărirea funcţionării aplicaţiilor informatice, pentru soluţionarea unor cazuri deosebite, precum şi pentru activităţi ce vin în sprijinul cetăţenilor netransportabili sau internaţi în instituţii de ocrotire socială, ori care locuiesc la distanţe mari de sediile Serviciilor Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor.    

Biroul de presă

24.03.2010