Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Semnare contract reabilitare drumuri judetene etapa I

Semnare contract reabilitare drumuri judetene etapa I

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref. Semnare contract reabilitare şi modernizare 423 de km de drumuri judeţene

            Astăzi, preşedintele Consiliul Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat contractul de lucrări privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene – judeţul Cluj, pentru perioada 2011-2015, etapa I – 423 de km, adjudecat de către Asocierea KIAT GROUP SRL, SC TEHNIC ASIST SRL ŞI SC DAMAR CONSULT SRL pentru toate cele 5 loturi.

            Reamintim în acest context faptul că valoarea totală a proiectului pentru toate cele 5 loturi, însumând 423 de km de drumuri judeţene este de 281.749.085,31 lei fără TVA. Durata maximă de execuţie a lucrărilor este de 48 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor,  garanţie fiind de 5 ani de la recepţie.

„Am considerat necesar să semnăm cât mai repede acest contract astfel încât în cel mai scurt timp posibil, în jurul datei de 20 august, să înceapă efectiv execuţia lucrărilor prevăzute în acest ambiţios program de investiţii şi care reprezintă totodată cel mai mare proiect de infrastructură al judeţului Cluj din ultimii 20 de ani. În contextul în care finanţarea este asigurată integral de Consiliul Judeţean Cluj prin programul nostru multianual de investiţii, în momentul de faţă sunt create absolut toate premisele necesare pentru ca în maxim 4 ani  judeţul să beneficieze de nu mai puţin de 740 de km de drumuri judeţene complet reabilitate şi modernizate. Avem convingerea că acest fapt va duce la creşterea atractivităţii investiţionale a judeţului dar şi la sporirea confortului şi a siguranţei în trafic, clujenii urmând să beneficieze în scurt timp de drumuri judeţene de foarte bună calitate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

            În ceea ce priveşte proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a drumurilor judeţene – judeţul Cluj 2011-2015, 4 loturi, etapa II, însumând 317 km, anunţul de participare aferent acestei licitaţii a fost publicat pe SEAP, urmând ca în data de 27.09.2011 să aibă loc deschiderea ofertelor. 

Biroul de presă

12.08.2011