Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Semnare contract Laptele si cornul

Semnare contract Laptele si cornul

                                                                          

                                         CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref:  Semnare contract distribuţie produse de panificaţie

      Executivul Consiliului Judeţean Cluj a semnat astăzi contractul de distribuire a produselor de panificaţie aferente programului Guvernamental ”laptele şi cornul” destinat preşcolarilor şi elevilor din clasele I-VIII pentru zonele 2 şi 3 din judeţ.
     Astfel, cei 23 de mii de elevi afectaţi de falimentul firmei Roland din Turda, responsabilă de distribuirea produselor de panificaţie în zonele Turda-Câmpia Turzii, Dej, Gherla şi comunele arondate, beneficiază din nou de produsele prevăzute de programul ”laptele şi cornul”.
    Reamintim că în urma negocierii directe fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, comisia constituită în cadrul Consiliului Judeţean Cluj, a declarat câştigătoare oferta depusă de SC SUCCES NIC COM SRL Târgu Jiu, cu o propunere financiară de 0,23 lei fără TVA/bucată produs. Nici una din firmele competitoare nu a depus contestaţie, astfel că firma câştigătoare a putut să înceapă distribuţia produselor de panificaţie chiar de astăzi, 18 decembrie 2012.
    Valoare estimată a contractului pentru cele două zone ale judeţului, este de 391.281 lei fără TVA, respectiv 86.645 euro la cursul B.N.R. licitat în 3 decembrie 2012  - 1 euro = 4.5159  lei.

Biroul de presă
18.12.2012