Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 22 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Semnare contract executie poduri Rachitele - Ic Ponor

Semnare contract executie poduri Rachitele - Ic Ponor

                                                                             

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Comunicat  de  presă
Ref: Podurile de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor vor fi gata în septembrie

      Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, şi reprezentanţii firmei SC Samus Construcţii SA Dej au semnat contractul de execuţie a celor nouă poduri de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor. Conform contractului, podurile trebuie finalizate în cinci luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.
       ”A fost cel mai important pas necesar pentru demararea lucrărilor de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor. În cursul zilei de mâine, joi 4 aprilie, vom preda  amplasamentul, iar vineri, 5 aprilie, se va emite ordinul de începere a lucrărilor. În acest context, având în vedere prevederile contractului, există toate premisele necesare ca aceste poduri să fie gata la începutul lunii septembrie. Concomitent, se va lucra la asfaltarea drumului, cu excepţia zonelor de poduri, iar la o lună după finalizarea acestora, respectiv în octombrie, vor fi gata şi lucrările de modernizare a acestui drum”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj după semnarea actelor.
      Reamintim că licitaţia de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchitele – Ic Ponor a fost adjudecată de SC SAMUS CONSTRUCŢII SA Dej. Valoarea contractului este de 3.914.332, 47 lei fără TVA, durata de execuţie a lucrărilor este de cinci luni de zile de la data emiterii acordului de începere a lucrărilor.  Garanţia structurii de pod este de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări de 7 ani.

Biroul de presă
3 aprilie 2013