Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Semnare contract Clujana

Semnare contract Clujana

                                                                          

                          CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Semnare contract Clujana

               Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat astăzi, 07.09.2009, Contractele de Consultanţă şi de Colaborare Comercială dintre SC Clujana SA, societate comercială la care Consiliul Judeţean este acţionar majoritar şi societatea franceză Soditex. Primul, care se va derula pe o perioadă de şase luni, se referă la efectuarea unui studiu de marketing complet pentru piaţa internă şi externă şi creearea colecţiilor noi. Contractul de Colaborare Comercială are drept obiect realizarea şi vânzarea produselor Clujana pe piaţa internă şi în UE. Acesta se va derula pe o perioadă de trei ani iar modalitatea de plată este comisionarea, stabilită în funcţie de valoarea contractelor.
            “Acest contract, semnat astăzi cu Soditex, are ca motivaţie dorinţa noastră de a avea o piaţă de desfacere în Uniunea Europeană. Relansarea Clujanei reprezintă un deziderat al actualului Consiliu Judeţean şi o prioritate a mea personală. Clujana este un simbol pentru Cluj, nu doar o companie, şi este unul din puţinele brand-uri pe care Clujul le mai are.”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
            Contractele semnate astăzi au în vedere promovarea unor modele noi prin lansarea unei colecţii de toamnă, fără a se renunţa la modelele de tradiţie. În acelaşi timp acest contract reprezintă primul contract de export sub brandul Clujana din istoria întreprinderii.
            SC Clujana SA este o societate comercială la care Consiliul Judeţean este acţionar majoritar. Veniturile societăţii din activităţile de bază au crescut faţă de perioada de până la 31 iulie 2008, de la 2.588.341 lei, la 3.995.826 lei la data de 31 iulie 2009. Clujana a beneficiat de investiţii în retehnologizare şi a deschis şi un nou magazin în municipiul Cluj-Napoca. 

     

Biroul de presă
07.09.2009