Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Semnare contract aditional cu NISCO

Semnare contract aditional cu NISCO

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Semnare contract adiţional cu SC NISCO 

            Reprezentanţii SC NISCO INVEST SRL Cluj-Napoca au semnat Actul Adiţional la Contractul de Concesiune nr.633/23.01.2006 cu privire la terenul situat în incinta Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Danielo”, pe str. B.P. Haşdeu nr. 6 din municipiul Cluj-Napoca. 

             Amendarea contractului de concesiune, prin încheierea acestui act adiţional s-a făcut în temeiul Hotărârii Consiliului Judeţean Cluj nr. 104 din 21 aprilie 2010, care prevede acordarea concesionarului unui termen de 8 luni pentru reluarea posesiei amplasamentului, a unui termen de maximum 10 luni pentru redemararea lucrărilor şi pentru obţinerea resurselor financiare necesare finalizării integrale a investiţiei, precum şi a unui termen de maximum 30 de luni pentru finalizarea integrală a investiţiilor. 

            „Semnarea acestui act este urmare a Hotărârii Consiliului Judeţean, adoptată în plen şi reprezintă o încercare de a clarifica situaţia acestei investiţii care, din diverse motive, a trenat în ultimii ani”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe. 

            Contractul de Concesiune dintre Consiliul Judeţean Cluj şi SC NISCO INVEST SRL se referă la realizarea proiectului Akademia Center, care urmează să cuprindă  supermarketuri, galerii de modă, restaurante, o zonă de jocuri şi divertisment, precum şi o parcare subterană cu peste 300 de locuri de parcare. Noul proiect este prevăzut să funcţioneze ca un centru multifuncţional, care pe lângă spaţiile de retail şi servicii, va oferi şi spaţii de birouri de clasa A, dar şi spaţii medicale, amplasate la nivelele superioare. 

 

Biroul de presă 

19.05.2010