Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 24 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Semnare Autorizatie de Construire Centru de Deseuri

Semnare Autorizatie de Construire Centru de Deseuri

                                                                           

                                    CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

Informare de presa


Ref: Semnare Autorizatie de Construire Centru de Deseuri

       Preşedintele Consiliului Judetean Cluj, d-nul Alin Tişe, a semnat Autorizaţia de Construire pentru Proiectul Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, etapa I – Construirea Centrului de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj, care cuprinde zona de depozitare, zona de exploatare, zona administrativă, drumuri interne, împrejmuire, poartă de acces. Durata de execuţie a lucrărilor este de 14 luni, calculată de la data de începere a lucrărilor.
   „ Acest centru de management integrat al deşeurilor va deservi întreg judeţul, fiind staţia finală în care deşeurile colectate din întreg judeţul, provenind din staţiile de transfer,  vor fi sortate, tratate mecano-biologic, rezidurile urmând să ajungă în celula de depozitare. Prin această etapă se parcurge încă un pas important pentru rezolvarea problemei colectării, tratării şi depozitării deşeurilor”, consideră preşedintele Consilului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
    Centrul de Management Integrat al Deşeurilor se va construi pe teritoriul administrativ al municipiului Cluj-Napoca, pe o suprafaţă de teren de 64 de hectare, aflată în proprietatea comunei Feleacu, care a fost dată în administrarea forului judeţean pentru implementarea acestui proiect.

Birou de presă
06.03.2012