Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 15 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Semnare contract amenajare exterioara Stadion

Semnare contract amenajare exterioara Stadion

         

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Informare de presă

Ref: Semnare contract amenajare exterioară stadion 

            Astăzi, 30.06.2011, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe a semnat contractul „Proiectarea şi execuţia lucrărilor de amenajări exterioare la stadionul din municipiul Cluj-Napoca, Aleea Parcului, F.N.”, adjudecat de către S.C. Con-A S.R.L.

            „Din momentul semnării contractului executantul are obligaţia de a finaliza lucrările în termen de trei luni. Astfel, în luna septembrie şi această parte a investiţiei noastre de la arena sportivă va fi finalizată”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.

            Contractul are în vedere executarea de lucrări de amenajări exterioare în jurul viitoarei arene sportive a judeţului Cluj, constând în terasamente şi nivelări, pavări şi asfaltări, precum şi lucrări de instalare de sisteme de iluminare şi de semnalizare Preţul convenit (total cost) pentru îndeplinirea contractului, plătibil executantului de către achizitor este de 2.893.450,000 lei, la care se adaugă 694.428 lei reprezentând T.V.A. (24 %). Perioada de finalizare este de trei luni de la data semnării contractului, iar perioada de garanţie este de 2 ani şi curge de la data recepţiei fără obiecţiuni la terminarea lucrărilor sau, după caz, de la remedierea obiecţiunilor, până la recepţia finală.

            „Constructorul va parcurge etapele convenite în contract. Într-o primă fază se vor elabora şi se vor depune spre autorizare documentaţiile tehnice de intervenţie, urmând ca în etapa a doua să se treacă la execuţia efectivă a lucrărilor”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica. 

 

Biroul de presă

30.06.2011