Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Vineri, 17 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sediu nou pentru Centrul Militar Zonal

Sediu nou pentru Centrul Militar Zonal

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă 

Ref: Sediu nou pentru Centrul Militar Zonal 

            Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de amenajare a noului sediu al Centrului Militar Zonal şi a Biroului de Informare-Recrutare. Lucrările au început în data de 15 aprilie 2010, în acest moment fiind în curs de finalizare procesul de mutare a personalului care deserveşte această instituţie.

            „Centrul va fi funcţional de săptămâna viitoare. Am reuşit să rezolvăm problema spaţiului necesar funcţionării acestei instituţii, punând în acelaşi timp la dispoziţia administraţiei locale spaţiul de pe vechiul amplasament, fapt care face posibilă construirea viitorului centru cultural. Lucrările de reabilitare au fost finanţate din bugetul Consiliului Judeţean, instituţie care a reuşit şi să găsească rezolvarea, în colaborare cu Ministerul Apărării Naţionale , a problemei viitorului sediu”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe. 

            Centrul Militar Zonal a funcţionat până la începutul acestui an într-un spaţiu situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1989, nr. 16, din Cluj-Napoca, zonă în care urmează să fie ridicat viitorul centru cultural al municipiului, care va găzdui şi sediul Filarmonicii. Noul amplasament este situat pe Calea Dorobanţilor, nr. 8-10, proprietar fiind Ministerul Apărării Naţionale, cu care Consiliul Judeţean a încheiat un contract de închiriere pe perioadă nedeterminată, valoarea chiriei lunare fiind de 438 de lei.   

            Cei aproximativ 800 de metri pătraţi au fost recompartimentaţi şi reabilitaţi în vederea deschiderii acestui spaţiu pentru relaţia cu publicul, cheltuielile fiind asigurate de la bugetul Consiliului Judeţean, în valoare totală de 197.958 de lei plus TVA. 

 

Biroul de presă 

07.06.2010