Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Se toarna asfalt pe drumul judetean 108B

Se toarna asfalt pe drumul judetean 108B


CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Se toarna asfalt pe drumul judetean 108B Viile Dejului – Bobalna – limita cu judetul Salaj


     Consiliul Judetean Cluj a demarat o noua serie de lucrari de investitii pe drumul judetean DJ 108B Viile Dejului – Bobalna – limita cu judetul Salaj.
     „Scopul principal al acestor lucrari este acela de a oferi conditii optime de trafic in zona si de a permite circulatia in deplina siguranta, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o ruta care ne leaga de judetul Salaj” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Astfel, in momentul de fata se afla in plina desfasurare lucrarile de asternere a celui de-al doilea strat de asfalt, respectiv a celui de uzura, sectorul vizat avand o lungime de 22,8 kilometri, de la kilometrul 21+200 pana la kilometrul 44+000.
     Pana in prezent s-a finalizat deja turnarea celui de-al doilea strat de asfalt pe tronsonul cuprins intre kilometrul 21+200 (limita cu judetul Salaj) si kilometrul 25+000 si continua pe directia Viile Dejului (kilometrul 44+000).
     De asemenea, in cadrul acelorasi lucrari de investitii este vizata si reabilitarea a cinci poduri, la toate acestea lucrarile aflandu-se in plina desfasurare. In acelasi timp, se realizeaza si lucrari la santuri si acostamente. Anterior lucrarilor recent demarate, modernizarea si reabilitarea drumului judetean 108B a constat in asternerea primul strat de asfalt, cel de binder.

Biroul de presa
5 mai 2017