Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 24 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Scoala de Arte Cluj - deschiderea anului educational

Scoala de Arte Cluj - deschiderea anului educational


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Deschiderea anului educational 2017 – 2018 la Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj     Scoala Populara de Arte „Tudor Jarda” Cluj, institutie de cultura care functioneaza in subordinea Consiliului Judetean Cluj, isi deschide portile luni, 2 octombrie 2017, cu ocazia debutului anului educational 2017 – 2018.
     Cu acest prilej, sala „Santier” de pe strada Fabricii de Zahar nr. 51, va gazdui manifestari multiple precum: momente folclorice in interpretarea participantilor la Cursul de Vara - iulie 2017; un spectacol de muzica usoara si populara pregatit in Tabara Muzicala de la Sacuieu - 11-15 septembrie a.c; momente artistice sustinute de catre coordonatorii cursurilor de muzica; lansarea noului numar al revistei ilustrate „Making Of” cu prezentarea activitatilor cultural-educationale din anul educational 2016 – 2017; expozitia Taberei de pictura „Apa á la Cluj” – editia a VII-a - 3-7 iulie 2017; prezentarea expertilor coordonatori ai claselor de arte vizuale si inmanarea diplomelor de absolvire a Scolii de Arte Cluj. La aceasta manifestare vor participa Formatia de muzica usoara „Recovered”, Taraful „Vatra de Dor”,  Ansamblul Folcloric „Vatra de Dor”, iar prezentarea va fi facuta de catre actorul Petre Bacioiu.
     Daca anul educational 2016 – 2017 a fost „Anul cantului popular la Scoala de Arte Cluj”, cel care va incepe in data de 2 octombrie va coincide cu Centenarul Marii Uniri a Romaniei si va fi un an in care relatiile si colaborarile cu celelalte scoli similare din tara vor fi pe primul plan, tocmai pentru a sublinia spiritul de solidaritate si comuniune pe care il inspira evenimentul.
     De asemenea, in luna noiembrie a anului in curs va fi inaugurata si cladirea reabilitata si modernizata a Scolii de Arte Cluj, dupa zece ani de investitii si munca, astfel ca anul educational 2017 – 2018 are cele mai promitatoare premise pentru a fi unul rodnic.


Biroul de presa
27 septembrie 2017