Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Saptamana bunavointei 2009

Saptamana bunavointei 2009

                                                                               

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: „Săptămâna bunăvoinţei” la Teatrul de Păpuşi “Puck”
 

        Consiliul Judeţean Cluj organizează în perioada 2–8 noiembrie 2009, prin intermediul Teatrului de Păpuşi “Puck”, instituţie de cultură aflată sub autoritatea sa, ediţia 2009 a programului “Săptămâna bunăvoinţei”.
        În cadrul programului “Săptămâna bunăvoinţei” vor fi prezentate o serie de spectacole gratuite în limbile română şi maghiară pentru copiii din şcolile speciale din municipiul Cluj-Napoca şi din judeţ: Liceul pentru Deficienţi de Auz, Liceul pentru Deficienţi de Vedere, Şcoala Specială pentru Deficienţi de Auz Nr. 2, Centrul de Plasament „Prichindel”, Centrele Speciale Bathory, grădiniţe speciale, precum şi Şcoala Specială Transilvania Baciu.
         Spectacolele prezentate cu acest prilej sunt: „Hansel şi Gretel”, „Croitoraşul cel isteţ”, „Teatrul umbrelor”, „Muzicanţii din Bremen” şi „Albă ca Zăpada”, spectacole care de-a lungul timpului s-au bucurat de aprecierea şi interesul micilor spectatori.
         „Programul „Săptămâna bunăvoinţei” are la bază dorinţa noastră de a oferi copiilor cu nevoi speciale precum şi celor proveniţi din centrele de plasament dreptul la o viaţă normală. Concomitent cu crearea condiţiilor materiale optime dorim să oferim acestor copii un plus de afecţiune precum şi un acces cât mai facil la cunoaştere, cultură şi divertisment” a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
 

  

                    Hansel si Gretel                                                   Frumoasa domnita trestie


Biroul de presă
03.11.2009