Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 17 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Salvamont Cluj, pe podium la Cupa Veteranilor

Salvamont Cluj, pe podium la Cupa Veteranilor

                                                                
                            CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Salvamont Cluj, pe podium la concursul national de ski Cupa Veteranilor     Serviciul Public Judetean Salvamont-Salvaspeo Cluj, institutie de interes judetean care functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Cluj, a participat sambata, 18 martie 2017, la cea de-a 46-a editie a concursului national de ski Cupa Veteranilor 2017. La manifestarea care a avut loc in statiunea Straja din Hunedoara, Salvamont Cluj a fost reprezentat de o formatie alcatuita din salvamontistul Iacob Campean si alti 15 iubitori ai acestui sport de iarna.
     Competitia a constat in desfasurarea a doua probe, ski alpin si ski fond, fiecare dintre ele derulandu-se pe categorii de varsta, incepand cu intervalul 35-39 de ani si respectand succesiunea din cinci in cinci ani.
     Din totalul celor nu mai putin de 105 concurenti prezenti la start la proba de ski alpin, Clujul a reusit performanta de a urca pe podium si de a obtine cinci locuri I, doua locuri II, precum si un loc III. Astfel, locul I a fost castigat de participantii Corovei Mihai din Campia Turzii si Crisan Erika din Luna de Sus – categoria de varsta 35-39 de ani, Husar Mihaela din Cluj-Napoca - intervalul de varsta 50-54 de ani, Domokos Tudorica din Turda si Campean Iacob din Boju - categoria de varsta 60-64 de ani.
     Totodata, locul II a fost obtinut de catre Crisan Ciprian - Luna de Sus - categoria de varsta 35-39 de ani si Domokos Mihai - Turda - categoria de varsta 70-74 de ani, in vreme ce locul III i-a revenit doamnei Urcan Cosmina, din Cluj-Napoca -  intervalul de varsta 35-39 de ani.
     „Este un succes care nu trebuie sa mai surprinda pe nimeni, Salvamont Cluj dovedindu-si deja, in repetate randuri, atat profesionalismul cat si calitatile fizice si sportive de exceptie ale membrilor. Astfel de performante au insa meritul de a reconfirma si intari increderea clujenilor si a turistilor in cei care le vegheaza pasii pe munte si nu numai” a declarat domnul Alin Tise, Presedintele Consiliului Judetean Cluj.
     Reamintim in acest context faptul ca Serviciul Public Judetean Salvamont-Salvaspeo Cluj gestioneaza si organizeaza actiunile de salvare, patrulare si prevenire a accidentelor in zonele montane, precum si in mediul subteran speologic de pe teritoriul judetului Cluj.

Biroul de presa
20 martie 2017