Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Sat, 26 Mai 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Sala de sport si gradinita pe Calea Turzii

Sala de sport si gradinita pe Calea Turzii

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 

 

Informare de presă

Ref: Sală de sport şi grădiniţă pe terenul de pe Calea Turzii

            Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, va reintroduce pe ordinea de zi a primei şedinţe a plenului Consiliului Judeţean proiectul de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită a imobilului – teren în suprafaţă totală de 3.031 mp., aflat în proprietatea publică a Judeţului Cluj, situat în municipiul Cluj-Napoca, str. Calea Turzii, nr. 2-14. Terenul urmează a fi folosit, conform acordului realizat cu Arhiepiscopia Ortodoxă a Vadului, Feleacului şi Clujului, pentru realizarea unei săli de sport care să deservească şcolile din zonă, a unei grădiniţe, precum şi construirea unui Centru Misionar – Social, care ar urma să cuprindă sediile pentru Protopopiatele Cluj I şi II, o sală de şedinţe, sediu pentru Asistenţa Socială Eparhială, sediu pentru Societatea Femeilor Ortodoxe, pentru Organizaţiile de tineret şi o capelă pentru rugăciuni.

            „Am avut o discuţie cu Înalt Prea Sfinţia Sa Andrei şi am convenit ca viitorul complex să cuprindă şi o sală de sport, destinată copiilor care frecvenetază şcolile din zonă. Mai mult, Mitropolitul Andrei a fost de acord şi cu construirea unei grădiniţe. În acest fel se va reuşi acordarea unei destinaţii sociale, dar şi educative, acelui teren, comunitatea clujeană urmând să beneficieze de serviciile instituţiilor care îşi vor avea sediul acolo”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

            Predarea-primire imobililui se va aface pe baza unui protocol încheiat conform înţelegerii cu Înalt Prea Sfinţia Sa Andrei, care se va realiza după soluţionarea definitivă a problemei generate de revendicarea unei suprafeţe din cadrul terenului respectiv.

Biroul de presă

04.07.2011