Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 21 Iunie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > S-au semnat contractele pentru furnizarea laptelui si a produselor de panificatie pentru elevi

S-au semnat contractele pentru furnizarea laptelui si a produselor de panificatie pentru elevi

                                                                              

                               CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ


Informare de presă
Ref:  S-au semnat contractele pentru furnizarea laptelui şi a produselor de panificaţie pentru elevi


        Consiliul Judeţean Cluj anunţă încheierea, cu firmele câştigătoare ale licitaţiei, a contractelor subsecvente de furnizare a produselor lactate şi de panificaţie pentru elevii din clasele I-VIII (inclusiv clasa pregătitoare) şi preşcolarii din grădiniţele cu program normal de 4 ore din învăţământul de stat şi privat clujean.
         Pentru a ajunge la acest rezultat, forul administrativ judeţean a iniţiat procedura licitaţiei electronice, prin reluarea competiţiei dintre societăţile semnatare ale acordului cadru aflat în vigoare şi încheiat la finele anului 2013, astfel încât, în anul şcolar care a debutat la începutul acestei săptămâni, firmele care vor distribui produse lactate şi de panificaţie în cele peste 300 de unităţi şcolare şi preşcolare clujene sunt SC Dorna SA şi, respectiv, SC Coremi Inter SA.
        Concret, SC Dorna SA s-a angajat, conform contractului în valoare totală de 6.357.668,46 lei fără TVA, să livreze produse lactate – lapte UHT în ambalaje de 200g/unitate, la un preţ unitar de 0,66 lei plus TVA/bucată/elev/zi, pe toată perioada de timp aferentă structurii anului şcolar 2016-2017. În ceea ce priveşte produsele de panificaţie – cornuri, acestea vor fi livrate conform contractului în valoare totală de 2.022.894,51 lei fără TVA de către firma SC Coremi Inter SA, la un preţ unitar de 0,21 lei plus TVA/bucată/elev/zi
       „Furnizarea laptelui şi a cornului pentru elevii clujeni a debutat marţi, 13 septembrie, până în acest moment neînregistrându-se niciun incident legat de întârzieri în livrarea către şcoli sau probleme legate de calitatea produselor. Sunt convins că aceste societăţi furnizoare au înţeles faptul că produsele destinate copiilor clujeni trebuie să respecte întocmai specificaţiile din caietele de sarcini, Consiliul Judeţean Cluj urmând să supravegheze îndeaproape acest aspect”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
         În acest fel, firmele S.C. Dorna S.A şi S.C. Coremi Inter S.A vor oferi produse de panificaţie şi lactate pentru nu mai puţin de 57.584 de elevi şi preşcolari din unităţile de învăţământ preuniversitar sau preşcolar, de stat sau private, de pe întreg teritoriul judeţului Cluj, până la finalizarea contractului subsecvent, respectiv a acordului cadrul încheiat cu Consiliul Judeţean Cluj.
  
Biroul de presă
15 septembrie 2016