Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 24 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Respingere oferta constructie pista Aeroport

Respingere oferta constructie pista Aeroport

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

 

Informare de presă 

Ref: Rezultat procedură de atribuire a acordului cadru de achiziţie publică “Pista de decolare-aterizare de 3.500 de metri” 

           Comisia de evaluare constituită la nivelul Consiliului Judeţean Cluj a considerat oferta depusă de SC ROMSTRADE SRL, în cadrul procedurii de atribuire a acordului cadru de achiziţie publică “Pista de decolare aterizare de 3.500 de metri şi suprafeţe de mişcare aeroportuare aferente”, ca fiind inacceptabilă, întrucât nu a îndeplinit toate cerinţele de calificare stabilite prin documentaţia de atribuire şi fişa de date. 

            “Evaluarea ofertei ne-a pus în situaţia de a o respinge. Oferta a fost calificată ca fiind inacceptabilă urmare a faptului că la Situaţia economico – financiară (pct. IV.3), precum şi cerinţele de la Capacitatea Tehnică şi Profesională (cap. IV, 4.4) din fişele de date, ofertantul nu a prezentat documentele solicitate. Ca urmare, în conformitate cu art. 81 din HG 925/2006, comisia a respins oferta ca fiind inacceptabilă. Contestaţiile la această decizie pot fi depuse până în data de 25.10.2010”, a afirmat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica, care este şi preşedintele Comisiei de evaluare.

 

Biroul de presă

14.10.2010