Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Miercuri, 19 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Respingere contestatii - drum Ic Ponor

Respingere contestatii - drum Ic Ponor

                                                                                   

                                                                ROMÂNIA
                                                            JUDEŢUL CLUJ
                                                       CONSILIUL JUDEŢEAN


Informare de presă

Ref: Respingere contestaţii construcţie drum Ic Ponor

           Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a respins ca nefondate contestaţiile formulate de către SC Selina SRL, SC Societatea de Întreţinere şi Reparaţii Drumuri Timişoara SA, SC Copisa Constructora Pirenaica SA, în ceea ce priveşte derularea procedurilor de atribuire a lucrărilor care au ca obiect „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchiţele – Prislop - Ic Ponor”, organizată de către autoritatea contractantă Consiliul Judeţean Cluj. Prin Decizia nr. 2378/11.06.2008 a Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, înregistrată la Consiliul Judeţean Cluj în data de 15.06.2009, se dispune continuarea procedurii de atribuire de către beneficiar.
           „Această decizie, pe care de altfel o anticipam, ne dă cale liberă pentru continuarea procedurilor necesare pentru a ajunge la finalizarea acestui proiect important pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere şi turistice a zonei de munte a judeţului Cluj”, a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.
          La licitaţie s-au înscris 12 ofertanţi, în urma procedurilor de atribuire fiind declarată câştigătoare asocierea dintre MBS Group SRL, SC Alfarom SRL şi SC Betonut.
 
Biroul de presă
15.06.2009