Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Reparatii pe DJ 109A Panticeu, Recea Cristur, Caprioara

Reparatii pe DJ 109A Panticeu, Recea Cristur, Caprioara

                                       

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref. 21,3 kilometri ai drumului judeţean DJ 109A Panticeu – Recea Cristur – Căprioara intră în reparaţii

     Programul de lucrări de întreţinere a infrastructurii rutiere a judeţului Cluj continuă, fiind rândul drumului judeţean DJ 109A  Panticeu – Recea Cristur - Căprioara să intre în reparaţii. Astfel,  lucrările de întreţinere şi reparaţii demarate pe acest drum vizează un tronson cu o lungime totală de nu mai puţin de 21,3 kilometri, de la kilometrul 27+200 până la kilometrul 48+500.
     În prezent se execută plombări cu asfalt, urmând ca lucrările de întreţinere şi reparaţii să continue cu plombări cu emulsie, şanţuri, acostamente, reprofilare cu adaos de piatră şi defrişări.
     „Am apreciat lucrările la acest sector de drum cu o lungime de peste 20 de kilometri ca fiind mai mult decât necesare întrucât porţiunea în cauză nu a mai beneficiat de multă vreme de asemenea lucrări de întreţinere şi reparaţii. În acelaşi timp, intervenţia pe acest drum judeţean va asigura o circulaţie mult mai fluidă şi mai rapidă, în condiţii de deplină siguranţă, între judeţele Cluj şi Sălaj” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.

Biroul de presă
29 august 2016