Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Reluare lucrari de modernizare DJ 161H Suatu

Reluare lucrari de modernizare DJ 161H Suatu

                                                            
                           CONSILIUL JUDETEAN CLUJInformare de presa
Ref. Au fost reluate lucrarile de modernizare a drumului judetean DJ 161H Suatu


     In contextul conditiilor meteo mai mult decat favorabile din ultima perioada, drumurilor judetene pe care Consiliul Judetean Cluj a reluat deja lucrarile de reabilitare si modernizare li s-a adaugat si drumul judetean DJ 161H Suatu.
     Astfel, in aceste zile se executa lucrari de ridicare la nivel a capacelor de canalizare in urma asfaltarii unui tronson de drum in lungime de 4 kilometri, de la kilometrul 0+000 pana la kilometrul 4+000. Totodata, in perioada imediat urmatoare lucrarile vor continua cu asfaltarea a doua poduri de pe acest drum judetean si cu amenajarea albiei dupa ce anterior, in cursul anului trecut, pe aceste poduri s-au desfasurat lucrari de investitii atat pe partea de infrastructura, respectiv fundatii si culei, cat si pe partea de suprastructura constand in grinzi, placa suprabetonare, trotuare si parapeti.
     “Asa dupa cum am promis, intentia noastra este de a oferi clujenilor si tuturor celor care ne tranziteaza judetul drumuri de cea mai buna calitate si care sa permita circulatia in conditii de siguranta. Acesta este motivul pentru care in perioada imediat urmatoare vom finaliza in bune conditii toate lucrarile anterior incepute, fiind atenti nu doar la calitatea drumului propriu-zis si a stratului de asfalt turnat ci si la toate celelalte elemente care contribuie la siguranta si confortul participantilor la trafic” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     In vederea indeplinirii tuturor normelor legale si a standardelor in vigoare, calitatea lucrarilor este verificata permanent de reprezentanti ai Consiliului Judetean Cluj si de dirigintii de santier din cadrul Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat al Judetului Cluj.


Biroul de presa
16 martie 2017