Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Miercuri, 26 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Ref. campanie denigratoare impotriva Presedinte CJ Cluj

Ref. campanie denigratoare impotriva Presedinte CJ Cluj


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ

 

Campanie denigratoare împotriva Consiliului Judetean si a Presedintelui Consiliului Judetean

 

 

Atitudinea iresponsabilă a unor directori de regii / societăti aflate în subordinea Consiliului Judetean, de a comanda articole de atac denigratoare, plătite din bani publici, la adresa Consiliului Judetean si a presedintelui Consiliului Judetean, intră în sfera ilegalitătii si nu va rămâne fără consecinte.

Bugetele pentru publicitate aprobate prin votul consilierilor judeteni pentru aceste subordonate s-au făcut, spre exemplu în cazul Aeroportului, pentru a-l mediatiza ( chiar dacă este singurul din judet!) si nu pentru a mediatiza companiile aeriene sau zborurile acestora. Banii respectivi nu au fost aprobati pentru ca directorii acestor institutii subordonate să comande articole denigratoare împotriva Consiliului Judetean care, de fapt, a aprobat acesti bani, ceea ce a dus, implicit, la reducerea profitului ce altfel trebuia vărsat la bugetul judetului.

Comportamentul acestor directori care îsi permit să îsi cumpere imagine si să comande articole denigratoare la adresa institutiilor tutelare care finantează aceste regii / societăti si în subordinea cărora legal se află este neprermis, inadmisibil si ilegal.

Cei care au confiscat aceste institutii se comportă asemeni unor afaceristi pe bani personali, realizând pe bani publici adevărate executii împotriva celor care nu acceptă vointa lor.

Presedintele Consiliului Judetean Cluj a luat act de această campanie denigratoare făcută pe bani publici si va actiona în consecintă, în virtutea legilor acestei tări.

 

PRESEDINTE

Alin Tise