Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Luni, 22 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Receptionare obiectiv alim. cu apa Camarasu

Receptionare obiectiv alim. cu apa Camarasu

                                                                               

                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă

Ref: Recepţionarea obiectivului „Alimentare cu apă a localităţii Cămăraşu”

           Consiliul Judeţean Cluj a preluat în deplină folosinţă de la ministerul Dezvoltării Regionale şi a Locuinţei totalitatea construcţiilor şi instalaţiilor care compun obiectivul de investiţii „Alimentarea cu apă a localităţii Cămăraşu, comuna Cămăraşu, judeţul Cluj”.
           Obiectivul a fost finalizat şi cuprinde racordul la sistemul Corpadea, Ghirişu Român, Mociu, Suatu, Frata şi Ceanu Mare, staţie de pompare în satul Căianu, echipată cu trei pompe, staţie de pompare în extravilanul satului Ghirişu Român echipată cu două pompe, conductă de aducţiune cu lungimea totală de 15,6 km., gospodărie de apă în extarvilan Cămăraşu (staţie de clorare, rezervor de înmagazinare cu capacitate de 350 mc.), distribuţie cu lungimea totală de cca. 13 kilometri.
           „Este un nou pas în asigurarea cu apă potabilă de calitate a comunităţilor din judeţul Cluj. În perioda următoare vom reuşi să oferim şi altor comunităţi o facilitate care ţine de firescul zilelor în care trăim, accesul la alimentare cu apă curentă, care să asigure atât confortul cât şi siguranţă pentru cetăţenii localităţilor care nu au beneficiat până acum de apă curentă”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean, d-nul Alin Tişe.
            Valoarea finală a proiectului este de echivalentul în lei al sumei de 2.759.236 USD. Exploatarea sistemului în perioada de garanţie va fi asigurată de către Compania de Apă Someş S.A. În perioda următoare Consiliul Judeţean Cluj va îndeplini formalităţile de evidenţiere în proprietatea publică a judeţului a obiectivului recepţionat.

Biroul de presă
26.08.2009