Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Duminica, 18 Martie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Comunicate > Receptia podurilor de pe traseul Rachitele - Ic Ponor

Receptia podurilor de pe traseul Rachitele - Ic Ponor

CONISLIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Comunicat  de  presă

Ref: Recepţia podurilor de pe traseul Răchiţele-Ic Ponor      

 

 

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu şi Vakar Istvan, au recepţionat astăzi, 22 noiembrie 2013, lucrările de construire a celor nouă poduri de pe drumul de acces spre zona turistică Răchiţele – Ic Ponor.

Recepţia acestor poduri reprezintă etapa premergătoare finalizării lucrărilor de infrastructură rutieră a întregului traseu. Sperăm ca într-un timp foarte scurt, în funcţie şi de condiţiile climaterice, să definitivăm lucrările de modernizare a acestui drum care duce spre o zonă a judeţului cu un potenţial turistic extrem de ridicat şi încă insuficient valorificat”, a apreciat Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu.

Reamintim faptul că licitaţia de construire a celor nouă poduri de pe drumul Răchiţele – Ic Ponor a fost adjudecată de compania SC SAMUS CONSTRUCŢII SA Dej. Valoarea contractului a fost de 3.914.332, 47 lei fără TVA, garanţia structurii podurilor fiind de 30 de ani, iar a celorlalte lucrări conexe de 7 ani.  

Semnificaţia acestui moment este dată de faptul că astăzi au fost recepţionate lucrările prevăzute în primul contract referitor la infrastructura rutieră a judeţului semnat de actuala conducere a Consiliului Judeţean. Şi, nu întâmplător, acest contract s-a derulat în bune condiţii, fără să se încheie vreun act adiţional iar valoarea iniţial stabilită nu a fost suplimentată nici măcar cu un leu” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.  

 

Biroul de presă

22.11.2013