Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Marti, 20 Februarie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismJurnalul Judetului ClujFormulareContact
Opera

Prima pagina > Programe > Reabilitarea podurilor afectate de inundatii din judetul Cluj

Reabilitarea podurilor afectate de inundatii din judetul Cluj

Program Phare2005 „Coeziune Economică şi socială – Măsuri împotriva dezastrelor provocate de inundaţii”

 

În data de 30 mai 2007 Consiliul Judeţean Cluj a semnat în calitate de beneficiar Contractul de finanţare nerambursabilă cu nr. de referinţă RO 2005/017-690.01.03.07 pentru proiectul mai sus menţionat.

Valoarea totală a proiectului este de 371.420 Euro, finanţare nerambursabilă pusă la dispoziţie de Comunitatea Europeană pentru implementarea proiectului sus menţionat.

Obiectivul general al proiectului este creşterea investiţiilor în domeniul economic şi social în comunităţile locale de pe traseul drumului judeţean DJ 161 D, prin reabilitarea infrastructurii afectate de inundaţii.

Obiectivul specific al proiectului vizează reabilitarea a două poduri afectate de inundaţii pe traseul drumului judeţean DJ 161 D km 24+017 peste pârâul Batin L = 15,0 m şi pe DJ 161 D km 29+6,97 peste pârâul Bandău L = 10,0 m.
Implementarea proiectului asigura condiţii de siguranţă a circulaţiei pe cele două poduri peste pârâul Batin şi Bandău, facilitează accesul populaţiei din comunele Unguraş şi Sânmărtin la instituţiile publice, instituţiile de învăţământ şi unităţile sanitare din municipiul Dej şi va contribui la creşterea nivelului de trai în mediul rural prin dezvoltarea economică a zonei prin investiţii în domeniul economic şi social. 

Stadiul implementării proiectului: finalizat