Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 23 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Reabilitare si modernizare DJ Fundatura-Cornesti

Reabilitare si modernizare DJ Fundatura-Cornesti

                                      

                             CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref. Reabilitarea si modernizarea drumului judeţean Fundătura-Cornesti


    Programul de lucrări care vizează îmbunătătirea infrastructurii rutiere a judetului Cluj continuă într-un ritm alert, drumul judetean 109B Fundătura – Cornesti, portiunea cuprinsă între km 0 si 17, aflându-se în prezent în etapa de finalizare a fundatiei din piatră spartă si de înlocuire a podetelor, astfel încât zilele următoare să se poată intra în etapa finală de turnare a covorului asfaltic în două straturi.
   „Mă bucură faptul că lucrările de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene, deci cele care se efectuează în profunzimea drumului şi care au o durabilitate sporită, au ajuns şi în această parte a judeţului. Desigur, ceea ce ne propunem este ca în cel mai scurt timp posibil această categorie de lucrări complexe să vizeze cât mai multe drumuri de pe întreg teritoriul judeţului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe.
    Lucrările de modernizare a drumului constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură.
    Reamintim în acest context faptul că, urmare a deblocării situaţiei lucrărilor/plăţilor aferente Programului National de Dezvoltare Locală, Consiliul Judetean Cluj a demarat lucrările de reabilitare a trei drumuri judetene, respectiv  DJ 107N Băisoara – Valea Ierii,
DJ 108C Mănăstireni – Călata si DJ 109B Fundătura – Cornesti.

Biroul de presă
16 august 2016