Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 21 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Reabilitare drum acces statie epurare Cluj-Napoca

Reabilitare drum acces statie epurare Cluj-Napoca

                                                                          

                             COMUNICAT  DE  PRESĂ

Informare de presă
Ref: Reabilitarea drumului de acces la staţia de epurare Cluj-Napoca

     Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, solicită public Primăriei Cluj-Napoca, personal domnului primar Emil Boc, să dispună reabilitarea drumului de acces spre staţia de epurare a municipiului. Este vorba despre strada Grigore Ignat, de la pod spre B-dul Muncii, în lungime de aproximativ 1,5 km, care asigură accesul spre Parcul Industrial TETAROM II, dar şi spre cea mai modernă staţie de epurare din ţară, obiective economice unde lucrează aproximativ 3000 de oameni.
    „Revin, de data aceasta public, cu această solicitare deoarece este vorba despre accesul la un obiectiv important al judeţului, ale cărui lucrări de modernizare s-au ridicat la 36 de milioane de euro. Este păcat ca strada aceasta să rămână la stadiul actual, similar unui drum forestier, în condiţiile în care aici lucrează câteva zeci de persoane, iar transportul lor la şi de la locul de muncă se desfăşoară extrem de greu. Pe de altă parte, reabilitarea acestui drum ar facilita accesul muncitorilor de la Emerson care locuiesc în zona Someşeni, dar şi o legătură mai bună cu Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj. Sper că, în virtutea recentelor bune colaborări dintre instituţiile noastre, domnul primar va da curs acestei solicitări şi va dispune reabilitarea acestei străzi”, a declarat Horea Uioreanu.
    Precizăm, strada Grigore Ignat a făcut subiectul mai multor sesizări ale locuitorilor din zonă, dar şi a oficialilor de la Emerson, care au ajuns să facă glume în public despre modul în care autorităţile locale răspund nevoilor de acces spre fabrici ale investitorilor. Lucrările executate în urmă cu doi ani s-au oprit la podul peste Someş, astfel că restul străzii, folosită de angajaţii staţiei de epurare şi ai Emerson, a rămas la stadiu de „drum de pământ”.

Biroul de presă
27 noiembrie 2013