Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 16 August 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Reabilitare DJ spre Barajul Dragan

Reabilitare DJ spre Barajul DraganCONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Drumul judetean care duce spre Barajul Dragan-Floroiu a intrat in reabilitare


 
     Consiliul Judetean Cluj informeaza cetatenii si turistii ca pe drumul judetean DJ 764B (DN 1) Valea Draganului – Baraj Dragan-Floroiu se executa in acest moment ample lucrari de intretinere a carosabilului, constand in plombari cu beton asfaltic si plombari cu emulsie prin stropiri succesive.
     Este vizat astfel un tronson de drum in lungime de 6 kilometri, de la kilometrul 13+000 pana la kilometrul 19+000 dupa ce, anterior, lucrari de acelasi tip au fost executate pe sectoarele cuprinse intre kilometrul 0+000 si kilometrul 13+000, respectiv de la kilometrul 19+000 pana la kilometrul 22+000.
     „Profitand de vremea extrem de favorabila din acest inceput de toamna, am demarat lucrarile de reabilitare a drumului care strabate intreaga zona a Vaii Draganului, unul dintre cele mai apreciate si mai pitoresti obiective turistice din judetul Cluj. Ne dorim ca atat turistii, cat si locuitorii din zona sa utilizeze acest drum judetean in conditii de maxima siguranta si confort”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Amintim in acest context faptul ca intretinerea infrastructurii rutiere pe drumul judetean DJ 764B asigura accesul rapid si in conditii de deplina siguranta la drumul national DN1 pe directiile Cluj-Napoca si Oradea, precum si spre atractiile turistice din zona: Barajul Dragan, Lacul Floroiu si Masivul Vladeasa.


Biroul de presa
15 septembrie 2017