Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Vineri, 19 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Raspuns afirmatii eronate PNL Cluj

Raspuns afirmatii eronate PNL Cluj

Informare de presă 

Ref: Răspuns afirmaţii eronate facute de organizatia clujeană a PNL

            Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal acuză lipsa de respectare a promisiunilor făcute public de către preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, în ceea ce priveşte modificarea preţului de construcţie a viitoarei arene sportive a judeţului Cluj şi referitor la constituirea unei comisii de anchetă la nivelul CJ pentru verificarea modului de derulare al lucrărilor la Univers T. Aceste acuze nu pot veni decât pe seama lipsei de comunicare dintre reprezentanţii PNL de la nivelul judeţului Cluj, ori din lipsa de informare.

            Pentru a lămuri această problemă le aducem la cunoştinţă reprezentanţilor organizaţiilor PNL Cluj că în şedinţa publică din data de 29.10.2010 a forului judeţean, preşedintele CJ a propus reprezentanţilor grupului PNL constituirea unei comisii care să verifice aspectele semnalate în ceea ce priveşte modul de drulare a lucrărilor de la Univers T, fapt declinat de către reprezentanţii acestui partid.. Pentru buna informare a reprezentanţilor PNL ataşăm şi redarea înregistrării acestui moment petrecut în cadrul şedinţei publice a CJ.

            În ceea ce priveşte solicitările consorţiului care construieşte viitoarea arenă sportivă a judeţului, acestea se întemeiază pe necesitatea optimizării Proiectului Tehnic. În momentul de faţă aceste solicitări sunt centralizate şi analizate la nivelul Consiliului Judeţean Cluj, urmând ca decizia în această privinţă să fie luată după o atentă analiză şi doar prin asumarea de către plenul forului judeţean.

            Ne exprimăm regretul că astfel de informaţii ernonate sunt aduse în atenţia publică, fără o corectă informare şi doar din dorinţa de a acumula prin orice mijloace capital de imagine. Motivul acestei luări de poziţie se găseşte doar în nevoia de a informa corect opinia publică asupra modului de derulare a activităţii Consiliului Judeţean Cluj, care se doreşte a rămâne în zona promovării transparente a interesului public.

Biroul de presă

01.11.2010

           Transcriere înregistrare oficială sedinţă CJ