Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Joi, 18 Octombrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Raspuns afirmatii deputat PNL Horia Uioreanu

Raspuns afirmatii deputat PNL Horia Uioreanu

CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ  

 

Comunicat de presă

Ref: Afirmaţiile deputatului PNL Horia Uioreanu

              Deputatul PNL Horia Uioreanu, aflat probabil într-o scurtă vizită prin judeţul care l-a trimis în Parlamentul României pentru a-i reprezenta interesele, s-a trezit solicitând imperativ rezolvarea de către Consiliul Judeţean a problemei legate de Spitalul din Mociu. Îi solicităm pe această cale domnului deputat să îşi tempereze spaimele, deoarece în acest moment propunerea preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, de preluare ca secţie în cadrul Spitalului de Recuperare a Spitalului din Mociu se află în atenţia Ministrului Sănătăţii. Tot spre informarea d-lui deputat îi aducem la cunoştinţă că demersul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj a fost luat ca model de administraţiile judeţene din Alba şi Mureş, care au solicitat transferul în administrarea lor a două spitale din zonele rurale ale judeţelor respective.

            Apreciem deosebita grijă a domnului deputat pentru problemele care privesc cetăţenii judeţului Cluj. Am aprecia şi mai mult aceste demersuri dacă ar fi făcute în scopul nobil declarat de a ajuta clujenii, şi nu doar din raţiuni electorale. Nu putem să nu observăm că domnul deputat fie nu a fost informat despre demersurile derulate în sensul preluării Spitalului din Mociu de administraţia judeţeană, fiind în acest caz departe de problemele comunităţii pe care pretinde că o reprezintă în Parlamentul României, fie cunoscând aceste demersuri se face că nu le cunoaşte, caz în care valoarea demersului său este unul strict de acumulare de capital politic şi electoral. Scopul politic de a câştiga electoral, folosind teme sensibile pentru populaţie denotă o anume imagine, patetică, completată şi de faptul că domnul deputat orchestrează din umbră acţiunile care se materializează prin comunicatele pe care le trimite organizaţia de tineret a PNL.

            Îl asigurăm pe această cale că interesele reale ale clujenilor sunt foarte bine cunoscute la nivelul Consiliului Judeţean Cluj, în acest moment acesta derulând proiecte importante, unele dintre acestea rămase restante de pe vremea când PNL conducea administraţia judeţului. Totodată, îl asigurăm de întreaga noastră deschidere pentru problemele care îi privesc pe clujeni, dar avem rugămintea de a discerne mai bine între nerăbdările politicianiste şi agenda reală a problemelor judeţului.

     Biroul de presă

         12.04.2011