Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Duminica, 23 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Punct autorizat de sacrificare a mieilor

Punct autorizat de sacrificare a mieilor


CONSILIUL JUDETEAN CLUJ


Informare de presa
Ref. Punct autorizat de sacrificare a mieilor in incinta Agro Transilvania     Consiliul Judetean Cluj si Centrul Agro Transilvania, societate comerciala la care forul administrativ judetean este actionar majoritar, anunta deschiderea la Dezmir, in incinta pietei agro-alimentare de gros a Clujului, a unui punct autorizat pentru sacrificarea mieilor.
     Punctul de sacrificare este deschis incepand de miercuri, 12 aprilie a.c., pana sambata, 15 aprilie a.c., inclusiv, si va functiona zilnic intre orele 08:00 si 18:00.
     „Prin deschiderea acestui punct autorizat ce corespunde tuturor normelor igienico-sanitare am dorit sa venim in intampinarea clujenilor care vor sa pastreze traditiile si sa respecte obiceiurile sarbatorilor Pascale. In acest fel, toti cei interesati pot cumpara carne proaspata de miel direct de la crescatori, potrivit propriilor preferinte, avand astfel certitudinea unui produs sigur si de calitate” a declarat presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.
     Reamintim faptul ca transportul clujenilor pana in incinta Centrului Agro Transilvania din Dezmir este asigurat de autobuzele liniei 8L.


Biroul de presa
12 aprilie 2017