Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurismReprezentanta Bruxelles Joi, 26 Aprilie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Jurnalul Judetului ClujFormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Publicare SEAP anunturi proiect SMID Cluj

Publicare SEAP anunturi proiect SMID Cluj

                                                                            

                           CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ

Informare de presă
Ref: Publicare pe SEAP anunţuri de participare pentru achiziţia de lucrări/bunuri şi servicii aferente proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”

       Consiliul Judeţean Cluj a transmis spre publicare pe SEAP anunţurile de participare în vederea demarării procedurilor de achiziţie publică pentru patru noi proceduri care fac parte din planul de achiziţii aferent proiectului „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Cluj”.
       Cele patru contracte de achiziţie publică se referă la:
1. Închiderea şi ecologizarea depozitelor de deşeuri urbane neconforme din judeţul Cluj, a cărui valoare estimată fără T.V.A. este de 12.468.411 euro. Contractul prevede realizarea unei set de lucrări necesare rambleierii şi asanării terenului, precum şi pentru reabilitarea ecologică a acestuia, lucrări care se vor realiza în partea de sud-est a municipiului Cluj-Napoca, în zona „Tufele Roşii”.
2. Construcţia a 3 staţii de transfer, a cărui valoare estimată fără T.V.A. este de 5.596.217 euro. Contractul vizează atât realizarea efectivă a lucrărilor de construcţie aferente celor trei staţii de transfer cât şi furnizarea de containere pentru fiecare dintre acestea, în paralel cu achiziţionarea de camioane de transport.
3. Echipamente pentru colectarea deşeurilor, a cărui valoare estimată fără T.V.A. este de 3.577.668 euro, prevede furnizarea a 7.820 de pubele de plastic de 1,1 m³, 21.000 de pubele pentru compostare, precum şi containere pentru deşeuri speciale.
4. Echipamente pentru depozitul de deşeuri, a cărui valoare estimată fără T.V.A. este de 1.036.076 euro, prevede achiziţionarea unui compactor depozit, a unui încărcător hidraulic pe roţi şi a trei camioane pentru depozit.
       Reamintim în acest context faptul că valoarea totală  estimată a proiectului este de 76.453.255 de Euro din care finanţarea Fondului European de Dezvoltare Regională reprezintă 38.773.186 de Euro, finanţarea de la Bugetul de Stat al României va fi de 8.723.967 Euro, diferenţa de 28.956.102 Euro urmând a fi asigurată de judeţul Cluj. Proiectul prevede în principal închiderea şi ecologizarea depozitelor urbane de deşeuri menajere neconforme, construirea unui Centru de Management Integrat al Deşeurilor în municipiul Cluj-Napoca şi realizarea a trei staţii de transfer în Mihai Viteazu, Gherla şi Huedin
       „Prin publicarea pe SEAP a acestor anunţuri de participare marcăm o serie de noi paşi concreţi înainte în ceea ce priveşte materializarea acestui proiect de o mare importanţă pentru întreg judeţul Cluj. Ne dorim foarte mult ca, pentru fiecare din cele patru contracte de achiziţie de lucrări, bunuri şi echipamente, să avem un concurs larg de oferte, astfel încât preţul final plătit de noi să fie mai scăzut decât cel estimat şi astfel să putem realiza economii semnificative la bugetul judeţului”, consideră vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Radu Bica.

Biroul de presă
20.03.2011