Index
Panorama
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism Marti, 25 Septembrie 2018
Sediul Consiliului judetean Cluj
ConsiliulProgrameExecutivJudetul ClujTurism FormulareContact

Prima pagina > Comunicate > Publicare SEAP anunt modernizare drumuri judetene

Publicare SEAP anunt modernizare drumuri judetene

                                                                            

                                            CONSILIUL JUDEŢEAN CLUJ 


Informare de presă
Ref: Publicare SEAP anunţ modernizare drumuri judeţene

     Consiliul Judeţean Cluj a publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) anunţul de participare nr. 19937/07.05.2011 privind proiectul „Modernizarea şi reabilitarea drumurilor judeţene din judeţul Cluj în perioada 2011 – 2015, 5 loturi.”
      Principalele lucrări de modernizare şi reabilitare care se vor realiza vizează amenajarea de terasamente la fundaţia drumului, îmbrăcăminţi cu beton, construirea de podeţe transversale şi laterale, camere de cădere, amenajarea intersecţiilor la nivel, etc.
     Valoare totală a proiectului este estimată la 372.942.840 RON fără TVA. Durata contractului este de 48 de luni de la data adjudecării contractului
      „Dorim să atragem cât mai multe societăţi interesate pentru realizarea acestui proiect, pentru a avea o bază reală de selecţie, care să ne ofere garanţia unor lucrări în conformitate cu cerinţele din caietele de sarcini. Conform anunţului de participare, data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este 24.06.2011. Sperăm ca acest termen nu va fi prelungit de contestaţii, astfel încât, lucrările efective să demareze imediat ulterior acestei date”, consideră preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe.

Biroul de presă
09.05.2011